Vuosi 2020

Joulukuu ja on vuoden viimeisen blogitekstin aika. Olin eka suunnitellut, että kirjoitan suosituksia jouluelokuvista – oonhan varmaan kohta katsonut Netflixin tarjonnasta 2/3 (siis oikeesti… pahimpana päivänä oon saattanut katsoa jopa neljä jouluelokuvaa). Sitten kävi mielessä, kun leivoin nakkipiiloja… paitsi, että käytin piparitaikinaa ja suklaata – että tää vois olla hyvä juttu. Mutta eipä siinä mitään ihmeellistä ollu – tunge suklaata piparkakkutaikinan sisään ja laita uuniin… Ja voilà!

Pyöritellessäni erilaisia postausideoita päädyin pohtimaan kulunutta vuotta. Kulunutta vuotta, joka on suurimmalle osasta meistä ihan uskomattoman raskas – niin myös miulle. Mutta ajattelin kuitenkin kaivaa muutamia miun lempijuttua tältä vuodelta… Ja tässä ne tulee!

Ystävät

Tänäkin vuonna kaikki ne ihanat höpönassukat ovat kulkeneet mukana ja ollaan koettu tätä pandemia-elämää yhdessä. Meiltä meni alta monta hyvää suunnitelmaa, mitkä olisi varmasti olleet omalta osaltaan eeppisiä, mutta toisaalta…. Elämä näiden tyyppien kanssa on melko eeppistä ihan jo lähtökohtasesti ❤

Perhe

Erityisesti miun ihana, ihana, ihana tytär. Kun kelaa vuotta taaksepäin, niin aina nousee mieleen meidän poikkeusaika – josta oikeastaan nautin tietyllä tavalla, koska me tehtiin niin paljon juttuja yhdessä. Ja kun mie puhun jutuista, niin mie tarkotan töitä ja koulua, yhteisiä lounaita ja kahdestaan valmistettuja illallisia. Ilman kiirettä – ainakin noin yleensä ottaen. Vaikka pakko myöntää, niin kyllä välillä kiristi… ja paljon. Myös miun muu perhe jälleen kerran osoitti sitä miten tässä perheessä seistään aina toisten tukena – kävi mitä kävi.

Kisset

Hei! Meille tuli tänä vuonna uus kissa! Herkuleksi nimetty tyttökissa tuli kotiin maaliskuussa ja siitä lähtien aiheuttanut harmia ja ihastusta. Kaikessa läheisriippuvuudessaan ja hölmöydessään kisse on ihan julmetun rakastettava. Ja raivostuttava. Jestas – leikkauspuvustakaan ei jäänyt kuin repaleet jäljelle… Hieman kivikkoisen alun jälkeen kaikki kolme kissaa elävät rauhassa ja sovussa, saaden edelleen miun sydämen sulamaan, kun käyvät kolmestaan nukkumaan.

Ranska

Pakko kiittää onnea siitä, että kerettiin käydä just ennen tilanteen pahenemista Ranskassa. Vietettiin viikko vieraillen Vencessä, Nizzassa, Monacossa sekä Cannesissa. Ja se oli ihana irtiotto – minkälaisia on sitten jäänytkin kaipaamaan. Toivottavasti ovet maailmalle aukeaisivat taas pian, koska sitten me lähdetään Rio de Janeiroon!

Kirjat

Kuluneen vuoden aikana meillä on luettu normaalia enemmän. Niin työkirjallisuutta kuin ”höpöhöpö”kirjoja. On ollut myös ilo huomata miten Bebe, jolla aikasemmin on ollut hieman vaikeuksia lukemisen suhteen, on löytänyt lukemisen riemun ja kehittynyt ihan huimasti! Ei vois paljoo tyytyväisempi asiaan olla.

Rakkaus

Oon osallistunut tänä vuonna kaksiin häihin, jotka saatiin järjestettyä – toiset jo heti alkuvuodesta ja toiset kesän lopulla. On siistiä miten tyypit löytää toisensa ja haluaa sitoutua. Pakko arvostaa ❤

Työt

Poikkeusaikojen takia pääsin näyttämään kynteni töissä ihan eri tavalla kuin ennen. Ja se on ollut ihanaa – oon nauttinut haasteista ja uudesta tavasta saada toteuttaa itseäni. Itse asisassa se oli niin kiva juttu, että alotin sivutoimisena yrittäjänä.

Loppujen lopuksi – vaikka vuosi oli melkosen haastava, niin se toi mukanaan monta hyvää ja ihanaa juttua sekä muistoa. Olkoon ne pääasialliset asiat mitä muistelee, kun tätä vuotta katsoo taaksepäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.